Rodizio de Churrasco & Vegetariano

Kultywując brazylijską tradycję, zapraszamy na rodzinny obiad Rodizio de Churrasco w wersji klasycznej i wegetariańskiej.

Podczas uczty przygotowujemy otwarty bufet i pieczemy na ruszcie sześć rodzajów mięs:
Entrecote – antrykot wołowy,
Rosbife com alho – stek wołowy z czosnkiem,
Pescoço Suíno – karkówka wieprzowa marynowana ze słodką papryką oraz czosnkiem,
Linguiça – biała kiełbasa,
Frango Paulista – filet z kurczaka zawijany w boczku wędzonym,
Coraçãozinho – marynowane kurze serduszka.

Mięsa serwowane są przez kucharzy wprost na talerze Gości, w formie degustacyjnej tak, aby każdy spróbował wszystkich rodzajów. Bufet i mięsa podajemy w nielimitowanych ilościach – to Goście dają sygnał o zakończeniu posiłku.
Oprócz klasycznego Rodizio de Churrasco z pieczonym mięsem zapraszamy na Rodizio Vegetariano! Przysmaki w bufecie i grillowane warzywa w nielimitowanych ilościach to nasza propozycja dla wegetarian.
 

Zarezerwuj stolik online lub telefonicznie: +48 696 790 097.

 
Bufet przygotowujemy w oparciu o najświeższe sezonowe produkty. Na suto zastawionym stole podajemy kilkanaście dodatków zimnych oraz ciepłych:
- Salpicão – sałatka z kurczakiem i warzywami w sosie majonezowym,
- Vagem com Cenuora – gotowana marchewka i fasolka polana masłem klarowanym,
- Fradinho – surówka z siekanych warzyw z fasolką "black eyed peas" i prażonym boczkiem,
- Beterraba – marynowane buraczki w oleju sezamowym,
- Farofa – zasmażka z mączki z manioku z prażonym boczkiem oraz warzywami,
- Arroz Primavera – biały ryż z wiosennymi warzywami,
- Feijoada – potrawka z czarnej fasoli z wieprzowiną,
- Salada – selekcja sałat z lekkim dressingiem, serce palmy z warzywami,
- pieczone bataty, ziemniaki i ryż,
- polenta – frytki kukurydziane,
- smażone banany,
- sałaty i świeże owoce,
- pieczywo, sosy, sery, orzechy, oliwki.
Potrawy wchodzące w skład bufetu zmieniają się sezonowo.

Ceny (za osobę):
- Rodizio Vegetariano – 50 zł,
- Rodizio z bufetem – 80 zł,
- Rodizio z bufetem i grillowanym ananasem w brązowym cukrze i cynamonie podanym na koniec, kawą Vieira Cafe, herbatą Dilmah i napojami zimnymi (sok jabłkowy i pomarańczowy, woda z miętą i cytryną) – 90 zł,
- Rodizio z bufetem i napojami oraz kolacją – 110 zł,
- dzieci w wieku 5-9 lat – 50% ceny,
- dzieci poniżej 5 roku życia – za darmo.
 

Zarezerwuj stolik online lub telefonicznie: +48 696 790 097.

Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Więcej informacji

Na tej stronie internetowej pliki cookie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookie", aby zapewnić Ci komfort przeglądania. Jeśli nadal używasz tej witryny bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij