Rodizio de Churrasco🥩🍗 & Vegetariano🥗🍍 od 12:00 do ostatnich Gości!

Kultywując brazylijską tradycję, zapraszamy na rodzinny obiad Rodizio de Churrasco w wersji klasycznej i wegetariańskiej.

Podczas uczty podamy mięsa pieczone na ruszcie, grillowane warzywa i dodatki w formie bufetu lub w półmiskach na stole.
Na churrasco przygotujemy aż sześć rodzajów mięs:
– Entrecote – antrykot wołowy,
– Rosbife com alho – stek wołowy z czosnkiem,
– Pescoço Suíno – karkówka wieprzowa marynowana ze słodką papryką oraz czosnkiem,
– Linguiça – biała kiełbasa,
– Frango Paulista – filet z kurczaka zawijany w boczku wędzonym,
– Coraçãozinho – marynowane kurze serduszka.

Mięsa serwowane są przez kucharzy wprost na talerze Gości, w formie degustacyjnej tak, aby każdy spróbował wszystkich rodzajów. Bufet i mięsa podajemy w nielimitowanych ilościach – to Goście dają sygnał o zakończeniu posiłku.
Oprócz klasycznego Rodizio de Churrasco z pieczonym mięsem zapraszamy na Rodizio Vegetariano! Przysmaki w bufecie i grillowane warzywa w nielimitowanych ilościach to nasza propozycja dla wegetarian.

Zarezerwuj stolik online lub telefonicznie: +48 696 790 097.

Bufet przygotowujemy w oparciu o najświeższe sezonowe produkty. Na suto zastawionym stole podajemy kilkanaście dodatków zimnych oraz ciepłych:
Salpicão – sałatka z kurczakiem i warzywami w sosie majonezowym,
Vagem com Cenuora – gotowana marchewka i fasolka polana masłem klarowanym,
Fradinho – surówka z siekanych warzyw z fasolką „black eyed peas” i prażonym boczkiem,
Beterraba – marynowane buraczki w oleju sezamowym,
Farofa – zasmażka z mączki z manioku z prażonym boczkiem oraz warzywami,
Arroz Primavera – biały ryż z wiosennymi warzywami,
Feijoada – potrawka z czarnej fasoli z wieprzowiną,
Salada – selekcja sałat z lekkim dressingiem, serce palmy z warzywami,
– pieczone bataty, ziemniaki i ryż,
– polenta – frytki kukurydziane,
– smażone banany,
– sałaty i świeże owoce,
– pieczywo, sosy, sery, orzechy, oliwki.
Potrawy wchodzące w skład bufetu zmieniają się sezonowo.

Ceny (za osobę):
– Rodizio Vegetariano – 50 zł,
– Rodizio z bufetem – 80 zł,
– Rodizio z bufetem i grillowanym ananasem w brązowym cukrze i cynamonie podanym na koniec, kawą Vieira Cafe, herbatą Dilmah i napojami zimnymi (sok jabłkowy i pomarańczowy, woda z miętą i cytryną) – 90 zł,
– Rodizio z bufetem i napojami oraz kolacją – 110 zł,
– dzieci w wieku 5-9 lat – 50% ceny,
– dzieci poniżej 5 roku życia – za darmo.

Zarezerwuj stolik online lub telefonicznie: +48 696 790 097.

Harmonogram

12:00 - 14:00
Early bird Rodizio
Mięsa i dodatki podane na stół w cenie 65 zł za osobę. | Wersja wegetariańska w cenie 40 zł za osobę.
14:00 - 18:00
Klasyczne Rodizio
Mięsa podawane na stół przez kucharzy, a dodatki w otwartym bufecie w cenie 80 zł za osobę. | Wersja wegetariańska w cenie 50 zł za osobę.
18:00 - 21:00
Late bird Rodizio
Talerz mięs pieczonych wraz dodatkami na stole w cenie 65 zł za osobę. | Wersja wegetariańska w cenie 40 zł za osobę.

Data

Gru 08 2018

Czas

12:00

Koszt

od 40 do 80 zł za osobę (dokładne ceny podane poniżej)
Pousada Kumaki

Lokalizacja

Pousada Kumaki
Wieczornych Mgieł 21, 83-050 Bąkowo
Kategoria
QR Code

Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Więcej informacji

Na tej stronie internetowej pliki cookie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookie", aby zapewnić Ci komfort przeglądania. Jeśli nadal używasz tej witryny bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij