Rodizio de Churrasco🥩🍗 & Vegetariano🥗🍍 od 12:00 do ostatnich Gości!

Kultywując brazylijską tradycję, zapraszamy na rodzinny obiad Rodizio de Churrasco w wersji klasycznej i wegetariańskiej.

Podczas uczty podamy mięsa pieczone na ruszcie, grillowane warzywa i dodatki w formie bufetu lub w półmiskach na stole.
Na churrasco przygotujemy aż sześć rodzajów mięs:
– Entrecote – antrykot wołowy,
– Rosbife com alho – stek wołowy z czosnkiem,
– Pescoço Suíno – karkówka wieprzowa marynowana ze słodką papryką oraz czosnkiem,
– Linguiça – biała kiełbasa,
– Frango Paulista – filet z kurczaka zawijany w boczku wędzonym,
– Coraçãozinho – marynowane kurze serduszka.

Mięsa serwowane są przez kucharzy wprost na talerze Gości, w formie degustacyjnej tak, aby każdy spróbował wszystkich rodzajów. Bufet i mięsa podajemy w nielimitowanych ilościach – to Goście dają sygnał o zakończeniu posiłku.
Oprócz klasycznego Rodizio de Churrasco z pieczonym mięsem zapraszamy na Rodizio Vegetariano! Przysmaki w bufecie i grillowane warzywa w nielimitowanych ilościach to nasza propozycja dla wegetarian.

Zarezerwuj stolik online lub telefonicznie: +48 696 790 097.

Bufet przygotowujemy w oparciu o najświeższe sezonowe produkty. Na suto zastawionym stole podajemy kilkanaście dodatków zimnych oraz ciepłych:
Salpicão – sałatka z kurczakiem i warzywami w sosie majonezowym,
Vagem com Cenuora – gotowana marchewka i fasolka polana masłem klarowanym,
Fradinho – surówka z siekanych warzyw z fasolką „black eyed peas” i prażonym boczkiem,
Beterraba – marynowane buraczki w oleju sezamowym,
Farofa – zasmażka z mączki z manioku z prażonym boczkiem oraz warzywami,
Arroz Primavera – biały ryż z wiosennymi warzywami,
Feijoada – potrawka z czarnej fasoli z wieprzowiną,
Salada – selekcja sałat z lekkim dressingiem, serce palmy z warzywami,
– pieczone bataty, ziemniaki i ryż,
– polenta – frytki kukurydziane,
– smażone banany,
– sałaty i świeże owoce,
– pieczywo, sosy, sery, orzechy, oliwki.
Potrawy wchodzące w skład bufetu zmieniają się sezonowo.

Ceny (za osobę):
Early bird Rodizio od 12:00 do 14:00 – mięsa i dodatki podane na stole w półmiskach w cenie 65 zł za osobę; wersja wegetariańska w cenie 40 zł za osobę,
Rodizio z bufetem od 14:00 do 18:00 – mięsa podawane na stół przez kucharzy, a dodatki w otwartym bufecie w cenie 80 zł za osobę; wersja wegetariańska w cenie 50 zł za osobę,
Late bird Rodizio od 18:00 do 21:00 – talerz mięs pieczonych wraz dodatkami podany na na stole w cenie 65 zł za osobę; wersja wegetariańska w cenie 40 zł za osobę.

– Rodizio z bufetem i grillowanym ananasem w brązowym cukrze i cynamonie podanym na koniec, kawą Vieira Cafe, herbatą Dilmah i napojami zimnymi (sok jabłkowy i pomarańczowy, woda z miętą i cytryną) – 90 zł,
– Rodizio z bufetem i napojami oraz kolacją – 110 zł,
– dzieci w wieku 5-9 lat – 50% ceny,
– dzieci poniżej 5 roku życia – za darmo.

Zarezerwuj stolik online lub telefonicznie: +48 696 790 097.

Harmonogram

12:00 - 14:00
Early bird Rodizio
Mięsa i dodatki podane na stół w cenie 65 zł za osobę. | Wersja wegetariańska w cenie 40 zł za osobę.
14:00 - 18:00
Klasyczne Rodizio
Mięsa podawane na stół przez kucharzy, a dodatki w otwartym bufecie w cenie 80 zł za osobę. | Wersja wegetariańska w cenie 50 zł za osobę.
18:00 - 21:00
Late bird Rodizio
Talerz mięs pieczonych wraz dodatkami na stole w cenie 65 zł za osobę. | Wersja wegetariańska w cenie 40 zł za osobę.

Data

Gru 09 2018

Czas

12:00

Koszt

od 40 do 80 zł za osobę (dokładne ceny podane poniżej)
Pousada Kumaki

Lokalizacja

Pousada Kumaki
Wieczornych Mgieł 21, 83-050 Bąkowo
Kategoria
QR Code